Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli mamy w domu jajka, majonez i garść ziaren to możemy przygotować smaczną i pożywną pastę na chleb. W końcu ile można jeść ser i wędliny ;)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 99
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 29
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 99
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 29
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i rozgniatamy widelcem. Słonecznik podprażamy na suchej patelni. W misce łączymy jajka, majonez, pestki dyni i prażony słonecznik, doprawiamy solą i i pieprzem.
Wszystko łączymy i wstawiamy na 10 minut do lodówki. Prosty pomysł na kanapki.