Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inspirowana przepisem Magdy Gessler
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Składniki
Ugotowałam jaja, miałam wiejskie, i dlatego są takie żółte. Jaja gotowałam 8 minut od zagotowania, wtedy żółtka nie maja niebieskiej otoczki.
Jaja zmalaksowałam, ale można je też rozgnieść widelcem. Dodałam pozostałe składniki i posiekana zieleninę.
Smacznego :)