Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pasta jajeczna"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 167
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 167
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
25 min • Porcja 340 kcal • Koszt porcji 50 gr • Przepis na 8-10 porcji
Marchew obieram, myję, osuszam i ścieram na tarce o małych oczkach. Szczypiorek opłukuję, osuszam ręcznikiem papierowym i drobno kroję.
Jajka gotuję na twardo, obieram i ścieram na tarce o dużych oczkach.
Jajka, marchew, szczypiorek starannie mieszam, dodaję przyprawy do smaku i majonez. Jeszcze raz mieszam.Źródło: Kobieta i życie