Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna pasta do kanapek z mnóstwem witamin i tuńczykiem. Prosta w wykonaniu i świetna w smaku. Spróbujcie sami. Polecam.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 42
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 61
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 60
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1004
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 228
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 42
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 61
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 60
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1004
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 228
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i drobno kroimy. Cebulę, paprykę i ogórki kiszone kroimy w drobną kostkę. Koperek i szczypiorek drobno siekamy. Otwieramy puszki z tuńczykiem, odsączamy z zalewy i rozdrabniamy widelcem. Wszystkie składniki przekładamy do jednej miski. Dodajemy majonez, jogurt i musztardę. Mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Jeśli na kanapkę z pastą położymy listki bazylii to będzie to jak wisienka na torcie…