Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na proste, zdrowe i pełne wartości odżywczych śniadanie. Pancakes znane z kuchni anglosaskiej naleśniki tworzą zgrany duet z bananami i stanowią doskonałe połączenie na danie śniadaniowe.
dwie duże miski, rózga kuchenna
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 25
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 119
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6641
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1279
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 25
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 119
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6641
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1279
Składniki
Do miski wsypać mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, sól oraz wymieszać rózgą kuchenną.
Banany zmiażdżyć widelcem na papkę w osobnej misce, dodać jajka, rozmieszać, wlać mleko i wymieszać.
Dodać suche produkty i rozmieszać.
Nabrać łyżką ciasto i smażyć na patelni przez 2-3 minuty każdą stronę naleśnika.
Udekorować plasterkami banana i polać syropem klonowym.