Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pancakes to zawsze świetny pomysł na śniadanie. Klasyczne, puszyste, delikatne amerykańskie placki.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 25
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6515
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 753
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 149
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1182
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 25
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6515
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 753
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 149
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1182
Składniki
Roztopione masło zmiksuj na gładką masę z mlekiem, mąką, cukrem, jajkami, proszkiem do pieczenia oraz solą.
Wlewaj na rozgrzaną patelnię porcję ciasta.
Smaż do momentu pojawienia się pękających pęcherzyków.
Przewróć na drugą stronę i smaż około minuty.
Serwuj z ulubionymi owocami, cukrem pudrem, syropem klonowym, syropem z agawy.
SMACZNEGO :)