Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię naleśniki, zwłaszcza gdy smaży je moja mama. Czasem porywam się na ich samodzielne smażenie i wtedy kombinuję. Efekty poniżej.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 216
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 216
Składniki
Płatki owsiane wsypuję do miksera i mielę je na proszek, dodaję mąkę orkiszową, dwa jaja, mleko, sól i wszystko razem miksuję na gładką masę. Rozgrzewam patelnię z tłuszczem i smażę. Można podawać z twarogiem na słodko, dżemami czy owocami. Smacznego!