Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawe połączenie smaków - sycące i zdrowe!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 210
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 210
Składniki
W rondelku zagotujcie mleko z płatkami i amarantusem, mieszając, by nie przypalić owsianki.
Do gotującej owsianki wrzućcie większą część pokrojonych w ćwiartki truskawek. Chwilę gotujcie, aż płatki zmiekną, a truskawki puszczą sok.
Przelejcie owsiankę na głębszy talerz, dodajcie resztę truskawek, syrop klonowy.
Domieszajcie miętę - skosztujcie: według mnie smak jest rewelacyjny :)