Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybciutkie danie w sam raz na śniadanie, podwieczorek lub kolację. Jeżeli nie mam świeżych truskawek chętnie sięgam po mrożone. Dodatki można zastąpić swoimi ulubionymi owocami jak czereśnie, agrest, brzoskwinie czy maliny. Polecam!
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 7
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 7
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Składniki
Płatki wsypujemy do blendera i miksujemy prawie na mąkę. Dodajemy resztę składników i wszystko razem krótko mieszamy. Odstawiamy na kilka minut aby ciasto zgęstniało. Smażymy na patelni na minimalnej ilości tłuszczu. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego!