Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica inaczej. Mój syn przepada za tym omletem.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
Jajka roztrzepujemy widelcem z szczypta wegety i 2 szczyptami natki pietruszki. Na patelni rozgrzewamy 2 łyżki masła, wlewamy masę jajeczną, podsmażamy lekko, przewracamy na drugą stronę, na połowce układamy ser zółty np. 2 plastry( wg uznania), składamy na pół, podpiekamy z obu stron na złoty kolor. Smacznego.