Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w związku z ograniczeniem wychodzenia z domu nie miałam twarogu.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1529
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1529
Składniki
naleśniki smażymy na patelni lekko posmarowanej olejem
ryż gotujemy "na za dużej wodzie" i odcedzamy
szpinak smażymy na maśle z przyprawami wg uznania, ponieważ ryż i szpinak są raczej mdłe przyprawy powinny być wyraziste, ale jak kto lubi. farsz zawijamy w naleśniki, podajemy przesmażone, polane ulubionym sosem, lub zapieczone pod startym serem.