Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne naleśniki dla naszych pociech i nie tylko.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 60
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 111
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 357
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 60
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 111
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 357
Składniki
Wykonanie naleśników: Z podanych składników zarobić ciasto i upiec naleśniki. Wykonanie farszu: Do twarogu wbić jajko, dodać pozostałe składniki. Zblendować i na końcu dodawać mleko, aby uzyskać oczekiwaną konsystencję. Składanie naleśników: Nakładać farsz na naleśniki i zwijać w trójkąty, następnie podsmażyć jeszcze na małym ogniu z dwóch stron. Ja podaję je posmarowane konfiturą jabłkową, z kawałkami bananów i posypką czekoladową- ale tu już wedle uznania :) Najważniejszy jest delikatnie serowo- budyniowy farsz !