Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 596
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 67
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1564
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 596
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 67
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1564
Składniki
Wykonanie: Mąkę ubić z jajkami i mlekiem, wlać piwo, olej i dodać cukier, po czym odstawić na godzinę aby ciasto odpoczęło. Następnie z ciasta smażymy naleśniki, składamy w chusteczkę i trzymamy ich temperaturę. W między czasie topimy masło, wsypujemy startą skórkę z pomarańczy, cukier i likier. Ostudzonym sosem polewamy naleśniki. Naleśniki wspaniale nadają się do podania wieczorem, ponieważ podczas podania możemy ich zapalić. Wyglądają wspaniale.