Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane naleśniki smakują wyśmienicie i zaskoczą łasuchów.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 126
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 149
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 867
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 126
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 149
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 867
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
Do miski wbijamy jajka, rozkłócamy. Następnie stopniowo dodajemy mąkę, wodę i mleko. Dokładnie wszystko mieszamy za pomocą miksera. Na koniec dodajemy olej i wiórka kokosowe i mieszamy.
Na patelnię (najlepiej naleśnikową) wlewamy odrobinkę oleju. Wlewamy dużą łyżką ciasto, tyle aby zakryło dno patelni. Smażymy chwilkę i przewracamy na drugą stronę, chwilkę smażymy.
Ser mieszamy z pozostałymi składnikami. Nakładamy po 2 łyżki farszu na placek i zwijamy rulony. Podsmażamy na oleju. Czekoladę rozpuszczamy. Polewamy podsmażone naleśniki i posypujemy wiórkami kokosowymi. Smacznego ;)