Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak już pewnie doskonale wiecie moi Synkowie, zresztą podobnie jak ja i mój Mąż uwielbiamy naleśniki. Jest to świetny pomysł na szybki podwieczorek czy śniadanie, a do tego można zaangażować całą rodzinkę i przy okazji fajnie się bawić. Aby naleśniki były zdrowsze wykorzystałam w nim mąkę gryczaną. Naleśniki wyszły bardzo pulchne i pożywne :) Zapraszam!
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 50
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 278
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 477
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 69
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 50
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 278
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 477
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 69
Składniki
Jajka roztrzepać z solą. Następnie dolać mleko, wodę, olej rzepakowy i delikatnie wymieszać. Na sam koniec dodać przesianą mąkę gryczaną i bardzo dokładnie wymieszać. Smażyć na mocno rozgrzanej patelni (już bez użycia tłuszczu).
Podawać z ulubionymi dodatkami.
Smacznego !
:)