Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-owocowy sposób na oryginalne śniadanie. Danie przygotowuje się bardzo szybko. Robię je często w sezonie, kiedy są świeże owoce. W zimie wykorzystuję mrożone.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 42
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 61
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 60
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1004
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 227
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 42
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 61
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 60
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1004
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 227
Składniki
Mieszamy jajka, proszek do pieczenia, mleko, szczyptę soli, odrobinę oleju, cukier waniliowy. Do 4 foremek silikonowych na babeczki wrzucamy kilka owoców, zalewamy masą z jajek i pieczemy 30 minut w 190 stopniach. Podajemy z ulubionym dżemem.