Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Posiłek w stylu comford food, który nie jest przeładowany tłuszczem i cukrem. Konsystencja i skład tego posiłku sprawiają, że ten mango bowl to prawdziwe ukojenie zarówno dla duszy jak i ciała :)
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 110
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 176
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 224
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 137
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 110
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 176
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 224
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 137
Składniki
W rondelku podgrzewamy mleko kokosowe wraz z mango. Po zagotowaniu gotujemy przez minutę. Dodajemy banana i blendujemy. Do uzyskanej masy dodajemy nasiona chia i odstawiamy pudding do momentu aż nasiona napęcznieją.
Na wierzch gotowego puddingu wykładamy ulubione owoce i bakalie. Posypujemy wiórkami kokosowymi. Smacznego!