Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Omlet owsiany na słodko. Szybkie, proste i pożywne danie dla każdego .
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 60
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 112
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 358
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 60
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 112
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 358
Składniki
Jajka wbijamy do garnuszka, dodajemy płatki owsiane, wiórka kokosowe oraz miód . Wszystko razem miksujemy (albo za pomocą miksera albo blendera).
Olej kokosowy roztopić na niewielkiej patelni, nie rozgrzewać zbyt mocno.
Wylać zawartość miski ze składnikami na patelnię i smażyć na małym ogniu dużego palnika przez około 7 minut nie ruszając omleta.
Bardzo ostrożnie odwrócić omlet na drugą stronę. Smażyć jeszcze około 3 minut.
Gotowy omlet przełożyć na talerz, wyłożyć pokrojonego banana oraz posypać wiórka kokosowe.