Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadaniowy specjał z południa kraju
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 271
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 139
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 420
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 271
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 139
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 420
Składniki
Ugotowałam kaszę w osolonej wodzie, na opakowaniu jest napisane , ze trzeba ją mieszać pięć minut ale tak naprawdę potrzebuje 10, aż stanie się miękka i gęsta. Na ugotowaną kaszę dodaję się kawałek masła i popija kefirem. Jest to przepis na śniadanie z przed 40 lat z samego południa kraju. Smacznego :)