Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące kanapki z sałatą, kiełbasą chorizo i rzodkiewką. Idealne na śniadanie lub kolację.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 58
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7151
Polecam.
Odsłon: 1661
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 83
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 58
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7151
Polecam.
Odsłon: 1661
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 83
Przepis dnia
Składniki
Kromki chleba przecinamy wzdłuż na połówki. Na każdą połówkę układamy po liściu salaty, 3 plasterki kiełbasy, a po między plasterkami kiełbasy, po plasterku rzodkiewki. Kanapki dekorujemy świeżą bazylią. Smacznego!!!