Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapka z awokado, łososiem, pomidorkami koktajlowymi i żółtą słodką papryką - idealna oraz najprostsza propozycja na śniadanie!
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 1339
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 123
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 59
Przygotuj się na kulinarną podróż, której główną atrakcją są kotlety mielone,...
Odsłon: 1339
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 123
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 59
Składniki
Zaczynamy od przygotowania awokado - przekrój je na pół, usuń pestkę i wydrąż miąższ łyżeczką. Włóż do miski i rozgnieć widelcem, dodając sok z limonki, sól i pieprz do smaku. Następnie przygotuj pozostałe składniki. Pokrój pomidorki na pół, a słodką paprykę na paski. Na kromkach chleba rozsmaruj równomiernie przygotowane wcześniej awokado. Następnie dodaj plastry łososia.
Udekoruj kanapkę przekrojonymi pomidorkami koktajlowymi, pokrojoną w paski papryką oraz listkami bazylii. Gotowe!