Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, szybka i sycąca kanapka nie tylko na śniadania
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 369
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 369
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Składniki
Na patelni rozgrzej masło, jajka roztrzep widelcem, dopraw solą i pieprzem, wlej na patelnię.
Kiedy jajka lekko się zetną połóż na nich chleb, chwilę podsmaż i przewróć na drugą stronę.
Na podpieczonych jajkach połóż plaster szynki, żółty ser, plastry ogórka , posyp szczypiorkiem i złóż na pół, zawijając wszystko do środka.
Smaż jeszcze na małym ogniu po 2-3 minuty z każdej strony.
Podaj na ciepło. Polecam.