Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie wilgotne placuszki z dodatkiem kakao i cukinii.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 721
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 143
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 83
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 606
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 721
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 143
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 83
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 606
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Cukinię trzemy na tarce, dodajemy jajko oraz rozgniecionego widelcem banana, razem mieszamy. Dodajemy kakao, proszek do pieczenia i płatki zmielone w malakserze lub mąkę owsianą. Całość mieszamy i smażymy na lekko natłuszczonej patelni. Na wierzch dajemy skyr, pokrojone truskawki oraz orzechy.