Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywny krem z płatków owsianych z dodatkiem pieczonej dyni i soczystej gruszki.
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 122
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14406
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 85
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 227
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 269
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 122
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14406
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 85
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 227
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 269
Składniki
Kawałki surowej dyni układamy skórą do dołu na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 30-35 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Gruszki obieramy odcinamy końcówki i usuwamy pestki. Upieczoną dynię obieramy ze skóry.
Do wysokiego naczynia dodajemy miąższ upieczonej dyni, gruszki, masło orzechowe, płatki owsiane, przyprawy i przegotowaną wodę. Blendujemy na krem.
Krem przelewamy do talerza i dekorujemy orzechami włoskimi, suszoną żurawiną i pestkami dyni. Smacznego!