Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka przełożone plasterkami sera żółtego i szynki mogą być pysznym śniadaniem lub kolacją. Do tego soczyste warzywa i ulubione pieczywo i mamy naprawdę pyszne jedzenie.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 291
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 49
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 291
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 49
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy i obieramy
Z sera i szynki wycinamy krążki ( ja foremką do ciasteczek )
Sałatę myjemy i szarpiemy na mniejsze kawałki. Szczypiorek siekamy
Jajka przekrawamy na pół i przekładamy je sałatą, plasterkami sera i szynki. Spinamy od góry wykałaczką