Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,proste,smakowite...
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 97
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2087
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 289
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 97
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2087
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 289
Składniki
Szczypiorek opłukać, posiekać na drobno, jaja umyć, wybić do miseczki .
Patelnie rozgrzać, doać masło, na roztopione masło wsypać szczypiorek podsmażyć chwilę. Na podsmażony szczypiorek wlać jaja i dobrze wymieszać, gdy jaja się zetną zdjąć z patelni, wyłożyć na talerzyk. Podawać ze świerzym pieczywem.