Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna propozycja na ciepłe sycące śniadanko, jajecznica z cebulką i szczypiorkiem, dająca siłę i energię na cały dzień.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 157
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 195
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 157
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 195
Składniki
Masło rozgrzej na patelni, dodaj pokrojoną cebulę posyp solą i duś około 10 minut.
Jajka roztrzep, dodaj śmietanę pokrojony szczypiorek, sól, pieprz i zioła prowansalskie, wszystko dokładnie wymieszaj
Masę jajeczną wlej na patelnię i smaż do uzyskania ulubionej konsystencji.
Wierzch posyp szczypiorkiem, podawaj z pieczywem lub tostami