Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, ostra jajecznica zrobiona z dwóch jajek kurzych, pokrojonej w ćwierć plastry cebuli, małych pomidorków i ostrych papryczek.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 165
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 897
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 165
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 897
Składniki
Pokrojoną cebulę, ostre papryczki smażymy na gorącym tłuszczu. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku. Gdy cebulka z papryczkami ładnie się podsmaży dodajemy pokrojone na połówki pomidorki i smażymy kilka minut aż pomidorki puszczą sok. Całość mieszamy i dodajemy kurze jajka i ponownie mieszamy. Jajecznicę smażymy do takiej postaci jaką kto lubi, na lekko podsmażoną lub dłużej smażoną. Gotową jajecznicę konsumujemy z pieczywem, bezpośrednio z patelni. Smacznego !!!