Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zastąp masło, czy olej śmietaną. Jajecznica wyjdzie cudownie kremowa i delikatna jak nigdy dotąd. Jej smak możecie wzbogacić o ulubione dodatki, np. szczypiorek, cebulę, koperek, paprykę, pomidora czy szynkę.
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 27
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1829
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 398
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1760
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 27
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1829
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 398
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1760
Składniki
Jajka wbij do miski i rozkłuć je widelcem. Dodaj szczyptę soli i pieprzu.
Na patelnię wlej 2 łyżki śmietany i lekko ją podgrzej. Następnie dodaj rozbełtane jajka z przyprawami. Składniki mieszaj drewnianą łyżką do połączenia.
Gotową jajecznicę ze śmietaną oprósz natką pietruszki. Podawaj na ciepło z kromką świeżego pieczywa. Smacznego.