Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syte śniadanie,które doda energii na cały dzień.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 16
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 16
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
Usmażyć jajecznicę na boczku. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Liście sałaty opłukać, pomidory pokroić w półtalarki, cebulę w półpiórka. Sos winegret: ocet wymieszać z solą, dodać oliwę i doprawić pieprzem. Ułożyć surówkę na talerzu i polać sosem winegret. Na wierzch położyć jajecznicę i udekorować listkiem bazylii