Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne świąteczne drobiazgi!
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 38
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 77
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1076
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 118
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 158
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 38
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 77
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1076
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 118
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 158
Składniki
Jaja przepiórcze gotuje się 3 minuty na twardo, po obraniu przekrawa wzdłuż na pół i wyjmuje żółtka. Do świątecznych jaj wybrałam świąteczny dodatek czyli ikrę ze śledzia. Jest wystarczająco słona nie trzeba już doprawiać. Jeszcze szczypiorek do smaku. Farsz nałożyłam w zagłębieniach jaj. Jeszcze trochę dekoracji z marchewki i groszku. W szklance gorącego rosołu rozpuściłam 1,5 łyżeczki żelatyny i po ostudzeniu zalałam jaja. Jaja w galarecie nie wysychają i można je przechowywać trzy dni.
Smacznego :)