Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie dla wegetarian? Proszę bardzo! :) Pożywne i smaczne :D
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 182
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 600
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 69
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1570
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 182
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 600
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 69
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1570
Składniki
Obierz mango i pokrój w kostkę.
Wlej do garnka 3/4 szklanki mleka i 2 łyżki kaszy jaglanej.
Gotuj przez ok. 15 min. na małym ogniu mieszając do momentu kiedy kasza wchłonie mleko.
Dodaj mango, szczyptę cynamonu i kilka kropel aromatu waniliowego.
Po nałożeniu już gotowej jaglanki na wierzch nałóż garść pokrojonego mango. :)