Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój pomysł na przepyszne śniadanko lub przekąskę:) Wyśmienite połączenie koziego serka ze szpinakiem, truskawkami i płatkami migdałowymi, polecam:)
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 40
Polecam.
Odsłon: 2046
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7236
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 178
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 40
Polecam.
Odsłon: 2046
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7236
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 178
Składniki
Z chleba przygotowujemy grzanki w tosterze lub w piekarniku. Grzanki smarujemy kozim serem, na każdą kładziemy listek szpinaku, pokrojone w plasterki truskawki, oprószamy delikatnie świeżo zmielonym kolorowym pieprzem. Górę obsypujemy uprażonymi na suchej patelni płatkami migdałów. Smacznego:)