Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, kremowy dip z awokado, serka wiejskiego i szpinaku. Tak przygotowany dip jest idealny jako pasta do kanapek, nadzienie do jajek lub nawet sos do spaghetti.
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 34
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 71
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1058
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 154
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 34
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 71
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1058
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 154
Składniki
Do wysokiego naczynia przekładamy serek, obrane awokado i szpinak. Miksujemy do uzyskania gładkiej kremowej konsystencji. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Posypujemy cienkimi plasterkami rzodkiewki. Taki dip świetnie smakuje na świeżym pieczywie, z warzywami pokrojonymi w słupki, na jajkach ugotowanych na twardo lub jako sos do spaghetti. Sposobów jego użycia jest wiele w zależności co wam wyobraźnia podpowiada.