Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki przepis na obiad lub śniadanie:)
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1564
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1564
Składniki
Mąkę przesiewamy do miseczki, następnie dodajemy cukier, kakao, mleko, jajka. Mieszamy wszystko mikserem lub trzepaczką, odstawiamy na 15 min. Truskawki kroimy na plasterki. Patelnię rozgrzewamy i wacikiem nasączonym olejem przecieramy patelnię przed pieczeniem każdego naleśnika. Wylewamy chochlą ciasto i smażymy cienkie naleśniki. Na usmażone naleśniki nakładamy warstwę serka i truskawek, składamy i polewamy sosem czekoladowym lub podajemy oprószone cukrem pudrem. Smacznego.