Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajko z łososiem komponuje się idealnie. Do tego gruba warstwa szczypiorku, nadająca im bardziej wyrazisty smak. Pierwszy raz spróbowałam takiego połączenia - okazało się w stu procentach trafione. Dlatego też polecam ! :)
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 47
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 47
Składniki
1. Jajko gotujemy ok. 7 minut, tak aby żółtko nie było do końca ścięte. Chleb smarujemy grubą warstwą serka. Posypujemy drobno posiekanym szczypiorkiem. Układamy plasterki łososia. 2. Ugotowane jajko kroimy ostrym nożem w plasterki, układamy na łososiu. Dekorujemy jogurtem greckim. Doprawiamy solą i pieprzem.