Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i łatwe do zrobienia naleśniki. Naleśniki są cienkie, delikatne i ażurowe. Polecam gotowanie!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 204
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 204
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Składniki
Do miski wlej 250 gr kefiru. Sól. Dodaj 2 łyżeczki cukru, rozbij dwa jajka. Wlej to samo 150 gr mąki. Mieszamy.
Dalej. Bierzemy szklankę przegotowanej wody. Dodaj 1/2 łyżeczki. Soda. Wymieszaj i dodaj do miski. Wyjeżdżamy na 10 min. Następnie dodaj 1 łyżkę. obrazy olejne. Wymieszaj na patelni. A potem wszystkie hostessy są już jasne. smacznego