Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takim omletem można sobie pojeść.
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 264
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 264
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Składniki
Wykonanie: Różyczki brokułu wrzucić na posolony wrzątek i gotować przez 2 minuty, możemy też lekko doprawić cukrem. Następnie zahartować zimną wodą. Paprykę oczyścić, opłukać i pokroić w paseczki. Jajka dokładnie roztrzepać, dodać posiekaną bazylię, przyprawy do smaku i wylać na rozgrzaną patelnię z masłem. Gdy lekko się zetną delikatnie przewrócić na drugą stronę, obłożyć warzywami i posypać startym serem. Zmniejszyć płomień, przykryć, gdy ser się rozpuści, omlet złożyć na pół i podawać na ciepło. SMACZNEGO