Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywna, smaczna , idealna na drugie śniadanie lub do pracy szczególnie dla tych którzy preferują bezmięsny piątek.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 153
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 874
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 153
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 874
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
Brokuł umyć , rozebrać na różyczki, ugotować , umieścić w salaterce.
Tortellini ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodać do brokuła.
Połowę sera osączyć z zalewy, dodać.
Pomidory przekroić na połowę. Sałatę umyć porwać na części. Żurawinę przepłukać, dodać.
Sałatkę doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Oliwę z oliwek wymieszać z przyprawą do sałatek. Słonecznik podprażyć na patelni, wystudzić , posypać sałatkę. Każdą porcję przed podaniem polać oliwą z oliwek wymieszaną z przyprawą.