Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenna, bo jej kolory i świeżość oddają urok tej przepięknej pory roku. Niezwykle chrupiąca i orzeźwiająca, z powodzeniem można zjeść ją solo lub podać do obiadu. Znakomicie sprawdzi się również jako dodatek do mięs z grilla :)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 67
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 100
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 67
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 100
Składniki
Wszystkie składniki kroimy w drobne paseczki, dodajemy cukru, kilka kropli cytryny i skrapiamy oliwą. Dokładnie mieszamy.
Sałatka przed podaniem powinna postać 15 minut w celu zintegrowania się smaków.