Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie danie, które może być śniadaniem, kolacją lub podwieczorkiem. Zajmuje do 15 minut i jest wegetariańskie, a ponadto ekonomiczne i sycące, no i oczywiście bardzo smaczne. A z dodatkiem sosu farmerskiego jeszcze smaczniejsze.
Deska i nóż do krojenia, blacha do pieczenia, tarka do jarzyn
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 26
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7193
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 43
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 26
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7193
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 43
Składniki
Włączamy piekarnik, aby się nagrzewał podczas gdy przygotowujemy całe danie
Pieczywo wkładamy do tostera.
W tym czasie ścieramy ser na tarce, kroimy pomidor na drobne kawałki oraz kroimy szczypiorek.
Ser wykładamy na posmarowane masłem tosty
Na ser kładziemy kawałki pomidora oraz szczypiorek.
Tosty serowe wkładamy do piekarnika na 5 minut w temperaturze 190 stopni. Ser nie musi być zapieczony, wystarczy, aby się dobrze roztopił. Smacznego.