Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Salatka typu taboulé, jednak zamiast kaszy kuskus dodalam bulgur a zamiast warzyw - mocno schlodzonego arbuza, pokruszona fete i swieza miete. W ten sposób powstala w niecale 10 minut (nie liczac czasu przygotowania bulguru) doskonala salatka nie tylko na upalne dni.
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 105
Placki z cukinii bez mąki są idealną propozycją na obiad dla tych, którzy nie...
Odsłon: 16552
Kremowy sernik z dodatkiem serka mascarpone, z kokosem i mielonymi migdałami....
Odsłon: 39
Smaczna, zdrowa i lekka surówka. Idealna jako dodatek do drugiego dania.
Odsłon: 105
Placki z cukinii bez mąki są idealną propozycją na obiad dla tych, którzy nie...
Odsłon: 16552
Kremowy sernik z dodatkiem serka mascarpone, z kokosem i mielonymi migdałami....
Odsłon: 39
Składniki
Bulgur z sola zalac gotujaca woda, wymieszac do rozpuszczenia soli i odstawic do napecznienia. Gdy bulgur wystygnie, dodac pokrojona dymke, starta skórke cytrynowa, posiekana papryczke chili, pietruszke i miete. Skropic oliwa z oliwek i dokladnie wymieszac.
Przed podaniem dodac mocno schlodzonego arbuza, pokrojonego w kostke i pokruszona fete.