Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest smaczna i bardzo szybka w wykonaniu. Śmiało można podać ją do dań z grilla.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 50
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7143
Polecam.
Odsłon: 1631
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 79
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 50
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7143
Polecam.
Odsłon: 1631
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 79
Przepis dnia
Składniki
Ogórka obrać ze skórki i pokroić w drobną kostkę. Fasole i kukurydzę odcedzić. Szczypiorek umyć, osuszyć i posiekać, nie za drobno. Wszystkie warzywa połączyć, dodać majonez. Doprawić solą oraz pieprzem i dokładnie wymieszać. Wstawić do lodówki na minimum godzinę przed podaniem.