Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka w 20 minut? Dlaczego nie...Tyle wystarczy by zadowolić podniebienia nieoczekiwanych gości. A i do pracy się nada jako drugie śniadanie.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 483
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1587
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 64
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 381
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 483
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1587
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 64
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 381
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Składniki
Makaron gotujemy al dente, przelewamy zimną wodą i odcedzamy. Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w kostkę. Pory myjemy, kroimy w piórka, sparzamy kilka minut we wrzątku. Pomidorki myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, kroimy na 4. Paprykę kroimy w kostkę. Groszek i kukurydzę osączamy z zalewy. Szczypiorek siekamy. Wszystkie składniki przekładamy do miski, mieszamy z majonezem, do smaku doprawiamy solą oraz pieprzem.