Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka do obiadu.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 116
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 130
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 804
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 168
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 89
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 516
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 116
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 130
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 804
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 168
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 89
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 516
Składniki
Wykonanie: Pieczarki dokładnie oczyścić, wrzucić do miski z wodą zakwaszoną sokiem z cytryny i odstawić na pół godziny. Następnie osuszyć na ręczniku papierowym, drobno pokroić i jeszcze raz skropić sokiem z cytryny do smaku. Wymieszać z posiekaną natką pietruszki, olejem, solą , cukrem do smaku. Przed podanie schłodzić w lodówce.