Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym smaczniejsza, że z warzyw z własnej uprawy. Dodatki idealnie podkreślają naturalny, orzechowy smak selera.
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 330
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 284
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 330
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 284
Składniki
Rodzynki zalałam wrzątkiem, żeby trochę napuchły. Dodałam je do startego selera, jeszcze por i sos- majonez śmietana i jogurt. Całość można a dosmakować sokiem z cytryny i solą
Smacznego:)