Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Por jest bardzo zdrowym warzywem. Ma bardzo wyrazisty i ostry smak. Łączę ją z jabłkiem. Zaciągam majonezem. Najprostsza i szybka wersja surówki. Może stanowić bazę pod surówkę z innymi dodatkami.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 150
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 193
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 150
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 193
Składniki
Por obieram z zewnętrznego liścia. Całą białą część kroję w plasterki.
Jabłka ścieram na tarce na grube wiórki.
Wszystko mieszam i dodaję majonez.