Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na surówkę z jabłka i pory, która pasuję do każdego obiadu
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 205
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 205
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Składniki
Jabłka obrać ze skórki i zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Do surówki skroić całego pora, jasną oraz zieloną część. Por pokroić na dosyć cienkie paseczki. Do miski przełożyć pora, starte jabłka, doprawić do smaku przyprawami, majonezem oraz śmietaną. Wszystko razem wymieszać i surówka do obiadu gotowa. Smacznego!