Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Młoda kapusta póki jest, to trzeba się nią najeść :-) zatem co rusz robię nowe sałatki, bo ją uwielbiamy. Dla mnie najlepsza jest zjedzona na surowo, wtedy zachowuje wszystkie swoje właściwości zdrowotne. Tym razem będzie wersja z marchewką i koperkiem, bardzo szybko i bardzo smacznie :-) świetny dodatek do obiadu lub grilla.
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 895
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 32
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 99
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 117
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 895
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 32
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 99
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 117
Składniki
Kapustę poszatkować. Marchewki obrać i zetrzeć ba drobnej tarce. Koperek drobniutko posiekać. W misce wymieszać przez 2-3 minuty wszystkie składniki, najlepiej robić to ręką mocno ściskając. W ten sposób wszystkie smaki super się łączą. Na koniec wlać oliwę, doprawić solą, pieprzem i szczyptą cukru oraz skropić sokiem z cytryny. Raz jeszcze wymieszać i gotowe. Najlepsza będzie jak postoi przez pół godziny przed podaniem. SMACZNEGO!!!