Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenna pyszna surówka z młodej kapusty, mega soczysta. Idealny dodatek do obiadu! Kapustę młodą drobno kroję, solę i ugniatam aby lekko zmiękła. Dodaję starte jabłko, marchewkę, drobno pokrojoną czerwoną cebulkę,kukurydzę, majonez, jogurt naturalny, posiekany koperek i troszkę soku z cytryny. Wszystko mieszam i doprawiam solą i pieprzem.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Kapustę młodą drobno kroję, solę i ugniatam aby lekko zmiękła. Dodaję starte jabłko, marchewkę, drobno pokrojoną czerwoną cebulkę,kukurydzę, majonez, jogurt naturalny, posiekany koperek i troszkę soku z cytryny. Wszystko mieszam i doprawiam solą i pieprzem.